Založ si blog

Prečo sa v Európe niektorým vrstvám rodí málo detí ?

Na túto otázku by mala byť jasná odpoveď okamžite. Veď sprostredkovatelia a verbovčíci do tzv. 2. piliera Vám ihneď spočítajú štatistické údaje, ako to bude vyzerať o 15, či 40 rokov, koľko bude chýbať pracovných síl na trhu a ako ťažko sa bude žiť dôchodcom, keď na jedného dôchodcu budú musieť pracovať až dvaja pracujúci . A to nehovorím o mládeži, študentoch, poslancoch, či iných vrstvách nevytvárajúcich pridanú hodnotu.

Nemám tu v úmysle kritizovať imigráciu do Európy, to už za mňa urobili viacerí politici. Naposledy to bol poľský líder Kačinsky. Mňa skôr zarazilo správanie Turecka vo vzťahu k imigrácii, k Európe, či Rusku, ale aj k jej susedom a to Sýrii, Iránu, či Iraku. Každého vysávajú, vydierajú, a vraj oni prežijú aj keď Rusi uvalia na ich tovar sankcie…

Ale keď som počul sumu, že 3 miliardy !!! Eur bude potrebovať Turecko iba na jeden roka preto, aby sa postaralo o utečencov, tak ma zamrazilo. Myslím, že každému normálne zmýšľajúcemu človeku je dnes jasné, že všetky vojny v tzv. arabskej jari boli vyvolané v tých štátoch, kde sa nachádza ropa a plyn a nie sú priateĺmi USA. Teda Lýbia, Irak, Sýria atd….Nuž a tak sa treba teraz rýchlo nabaliť na lacnej rope a čím dlhšie tento stav udržať. Zapojilo sa tu však Rusko… situácia sa mení….

Pekne sa pýtal na sneme Smeru pán Soták : KTO VEDIE EU??? máme tam veľa šéfov, ( dnes už novodobá šľachta vládnuca Europe), ale akosi si všetci privykli rozdávať ( veď to nie zo svojho však ?) a čo keby tak dali tieto miliardy každoročne NIE TURECKU? ale na ochranu šenghenskej hranice a následne : 1) zabezpečiť pracovné miest mladým,

2) dať mladým byty, 3) mladomanželské pôžičky, 4) Platiť materský príspevok do 3 rokov dieťaťa až do výšky 90 % ?????

Som presvedčený, že pôrodnosť by sa rapídne zvýšila aj v našich európskych národov.

…a takéto demagógie, že vymierame, že nemá kto pracovať atd….. si nechajte pre svojich naivných hlupáčikov…. Podporte naše mladé rodiny!!!!!

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

kravy

Kmeň vtáčej chrípky H5N1 detegovali aj v kravskom mlieku, upozornila WHO

19.04.2024 17:46

Nateraz nie je známe, ako dlho môže vírus v mlieku prežiť.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1847x
Priemerná čítanosť článkov: 1847x

Autor blogu

Kategórie

Archív