Založ si blog

Prečo sa v Európe niektorým vrstvám rodí málo detí ?

Na túto otázku by mala byť jasná odpoveď okamžite. Veď sprostredkovatelia a verbovčíci do tzv. 2. piliera Vám ihneď spočítajú štatistické údaje, ako to bude vyzerať o 15, či 40 rokov, koľko bude chýbať pracovných síl na trhu a ako ťažko sa bude žiť dôchodcom, keď na jedného dôchodcu budú musieť pracovať až dvaja pracujúci . A to nehovorím o mládeži, študentoch, poslancoch, či iných vrstvách nevytvárajúcich pridanú hodnotu.

Nemám tu v úmysle kritizovať imigráciu do Európy, to už za mňa urobili viacerí politici. Naposledy to bol poľský líder Kačinsky. Mňa skôr zarazilo správanie Turecka vo vzťahu k imigrácii, k Európe, či Rusku, ale aj k jej susedom a to Sýrii, Iránu, či Iraku. Každého vysávajú, vydierajú, a vraj oni prežijú aj keď Rusi uvalia na ich tovar sankcie…

Ale keď som počul sumu, že 3 miliardy !!! Eur bude potrebovať Turecko iba na jeden roka preto, aby sa postaralo o utečencov, tak ma zamrazilo. Myslím, že každému normálne zmýšľajúcemu človeku je dnes jasné, že všetky vojny v tzv. arabskej jari boli vyvolané v tých štátoch, kde sa nachádza ropa a plyn a nie sú priateĺmi USA. Teda Lýbia, Irak, Sýria atd….Nuž a tak sa treba teraz rýchlo nabaliť na lacnej rope a čím dlhšie tento stav udržať. Zapojilo sa tu však Rusko… situácia sa mení….

Pekne sa pýtal na sneme Smeru pán Soták : KTO VEDIE EU??? máme tam veľa šéfov, ( dnes už novodobá šľachta vládnuca Europe), ale akosi si všetci privykli rozdávať ( veď to nie zo svojho však ?) a čo keby tak dali tieto miliardy každoročne NIE TURECKU? ale na ochranu šenghenskej hranice a následne : 1) zabezpečiť pracovné miest mladým,

2) dať mladým byty, 3) mladomanželské pôžičky, 4) Platiť materský príspevok do 3 rokov dieťaťa až do výšky 90 % ?????

Som presvedčený, že pôrodnosť by sa rapídne zvýšila aj v našich európskych národov.

…a takéto demagógie, že vymierame, že nemá kto pracovať atd….. si nechajte pre svojich naivných hlupáčikov…. Podporte naše mladé rodiny!!!!!

Robert Kaliňák

Krúpa má podozrenie, že Kaliňák koná v záujme cudzích zbrojárskych spoločností

02.05.2024 16:19

Krúpa avizoval, že téma sa možno bude riešiť aj na budúcotýždňovom výbore.

Belgium EU Summit

Všetci nacionalisti sú 'skrytí brexiteri', ničia každú krajinu. Zobuďte sa Európania, odkázal Macron

02.05.2024 16:11

Prieskumy volebných preferencií vo Francúzsku nateraz vedie krajne pravicové Národné združenie.

Nożykova synagóga

V Poľsku zadržali 16-ročného chlapca v súvislosti s podpaľačským útokom na synagógu

02.05.2024 15:34

Motív útoku na jedinú synagógu vo Varšave, ktorá prežila druhú svetovú vojnu, je nejasný. Podozrivý totiž odmietol vypovedať.

vašečka, záborská

Vašečka a Záborská opäť idú proti transrodovým ľuďom. Život im chcú skomplikovať novým zákonom o rodnom čísle

02.05.2024 15:25

Ak zmeny prejdú v navrhovanej podobe, transrodoví ľudia nebudú môcť po absolvovaní tranzície zmeniť svoje rodné číslo tak, aby zodpovedalo ich novému pohlaviu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 1853x
Priemerná čítanosť článkov: 1853x

Autor blogu

Kategórie

Archív